Uteområde

Design, bygging og vedlikehold av uteområder

Be om pristilbud

Drømmer du om et opparbeidet uteområde?

Nordmøre Eiendomsservice har spesialisert seg på design, bygging og vedlikehold av ulike uteområder. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å skape det perfekte uteområdet for din eiendom, fra natursteinsmurer og belegningsstein til plen og asfaltering.

Natursteinsmur

Vi designer og bygger natursteinsmurer som både er estetisk tiltalende og funksjonelle. Våre erfarne murere vil skape solide og varige konstruksjoner som passer perfekt inn i ditt uteområde.

ReCon-mur og Systemblokkmur

Vi tilbyr både ReCon- og Systemblokkmurer for en mer moderne og strukturert løsning. Våre eksperter vil hjelpe deg med å velge den rette muren for ditt prosjekt og sørge for en profesjonell installasjon.

Belegningsstein

La oss transformere din uteplass med vakker og funksjonell belegningsstein. Vi tilbyr et bredt utvalg av stiler, farger og materialer for å skape det designet som passer din smak og behov.

Asfaltering

Gjennom vårt partnerskap med Veidekke, tilbyr vi profesjonell asfaltering av veier, parkeringsplasser og gangstier. Vår kompetanse sikrer en jevn og holdbar overflate som varer i mange år.

ferdigplen

Vi hjelper deg med å etablere en frodig, grønn plen, enten du ønsker å så gressfrø eller legge ferdigplen. Vårt team vil raskt og effektivt forberede jorden og installere plenen, slik at du kan nyte et vakkert uteområde.

Generelt tomtearbeid

Vi tilbyr også en rekke tomtearbeidstjenester, inkludert planering, drenering og terrengforming, for å sikre at ditt uteområde er både funksjonelt og estetisk tiltalende.

La oss skape ditt drømmeuteområde sammen

Kontakt oss for en uforpliktende samtale rundt dine ønsker og visjoner om ditt nye uteområde.

Kontakt oss