Brøyting

Effektiv snørydding og vintervedlikehold

Be om pristilbud

Hold eiendommen trygg og tilgjengelig om vinteren

Nordmøre Eiendomsservice tilbyr profesjonelle brøytetjenester for å holde eiendommen trygg og tilgjengelig gjennom hele vinteren.

Vi tilbyr snørydding, strøing og isfjerning for både private og næringskunder, og sørger for at vinteren ikke legger begrensninger på din private bolig, borettslag eller annen næringsvirksomhet.

Snørydding

Vi fjerner snø fra veier, parkeringsplasser, gangstier og inngangspartier, slik at du kan bevege deg trygt og enkelt på din eiendom. Med et erfarent team og moderne utstyr håndterer vi snøfall av alle størrelser og typer.

Strøing

Vi strør veier, gangstier og andre overflater for å forhindre isdannelse og skape tryggere forhold for fotgjengere og kjøretøy. Våre strøtjenester inkluderer både sand- og saltstrøing, avhengig av dine behov og preferanser.

Isfjerning

Vi fjerner is fra tak, renner, trapper og andre områder der is kan føre til skader eller farlige situasjoner. Vårt team bruker effektive metoder og utstyr for å sikre en trygg og skånsom isfjerning.

Vintervedlikehold

I tillegg til snørydding og isfjerning, tilbyr vi også en rekke vintervedlikeholdstjenester, inkludert snøfresing og snøfanging. Vi jobber proaktivt for å holde din eiendom i god stand gjennom hele vinteren.

Behov for profesjonelle brøytetjenester?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om dine brøyte- og vintervedlikeholdsbehov.

Kontakt oss