Entreprenørtjenester

Det du trenger til ditt prosjekt

Be om pristilbud

Nordmøre Eiendomsservice

En allsidig totalentreprenør

Nordmøre Eiendomsservice leverer et mangfold av entreprenørtjenester for små og store kunder over hele Nordmøre – fra gravearbeid og muring til transport og brøyting. Vårt team står klare for å levere kvalitetsløsninger til konkurransedyktige priser. Les mer om hva vi kan gjøre for deg og ditt prosjekt.

Ikon - park

Uteområde

La oss hjelpe deg med å skape det perfekte uteområdet. Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert natursteinsmur, ReCon-mur, systemblokkmur, belegningsstein, asfaltering i samarbeid med Veidekke, plen/ferdigplen og generelt tomtearbeid.

Ikon - gravemaskin

Gravearbeid

Vi utfører alle typer gravearbeid, fra drenering og VA-løsninger til tomtearbeid, sprenging og utgraving av kjellere. Vårt team av erfarne fagfolk sørger for at arbeidet blir utført effektivt og i henhold til alle krav og standarder.

Ikon - Lastebil med massetransport

Massetransport

Nordmøre Eiendomsservice tilbyr massetransport for både små og store prosjekter. Vi sørger for sikker transport og håndtering av alle typer masser der du trenger det.

Ikon - snøplog

Brøyting

Vi tilbyr brøyting for både private og offentlige kunder. Vårt team sørger for at veier, parkeringsplasser og gangveier er trygge og fremkommelige gjennom vintermånedene.

Har du behov for vår kompetanse?

Ta kontakt og fortell oss mer om hva vi kan hjelpe deg med. Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontakt oss