Gravearbeid

Kvalitetsløsninger tilpasset ditt prosjekt

Be om pristilbud

Maskinførere og entreprenører du kan stole på

Nordmøre Eiendomsservice tilbyr et omfattende utvalg av gravetjenester for både private og offentlige prosjekter. Med fokus på kvalitet, fleksibilitet og sikkerhet er vårt erfarne team klare til å bistå deg i ditt neste prosjekt.

Drenering

Beskytt eiendommen din mot fuktproblemer med våre skreddersydde dreneringsløsninger. Vi analyserer og vurderer grunnforholdene nøye for å sikre at vannet ledes bort effektivt, og minimerer risikoen for skader på bygninger og konstruksjoner.

VA

Vi leverer vann- og avløpsarbeid for å sikre en bærekraftig infrastruktur og miljøvennlig avfallshåndtering. Våre VA-tjenester omfatter alt fra planlegging og prosjektering til installasjon og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg.

Tomt

La oss forberede tomten din for bygging med presis planering og grundig grunnarbeid. Vi tar hensyn til alle aspekter ved tomtearbeid, inkludert jordforhold, drenering og landskapsdesign, for å skape en solid og stabil grunn for ditt prosjekt.

Sprenging

Vi utfører sikker og kontrollert sprengning for fjerning av fjell og tilrettelegging av nye prosjekter. Våre sprengningseksperter sørger for at arbeidet utføres med minimal risiko og påvirkning på omgivelsene.

Utgraving av kjellere

Øk plassen og verdien av eiendommen din med en ny kjeller. Vi sørger for grundig planlegging og effektiv utførelse av utgravingen, samtidig som vi ivaretar sikkerheten og stabiliteten til konstruksjonen.

Vi er her for å hjelpe deg med ditt graveprosjekt

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om ditt gravearbeidsprosjekt. Våre erfarne fagfolk er klare til å diskutere dine behov og finne den optimale løsningen for deg.

Kontakt oss