Transport av masser og maskiner

Vi har det du trenger til ditt prosjekt

Be om pristilbud

Trygg transport fra A til B

Nordmøre Eiendomsservice tilbyr massetransporttjenester for å bistå deg med ditt byggeprosjekt. Med et kompetent team sørger vi for trygg og effektiv transport av jord, grus, sand og andre byggematerialer og utstyr, slik at prosjektet ditt kan holde tidsplanen.

Maskintransport

Vi tilbyr sikker og effektiv transport av maskiner og tungt utstyr for dine bygg- og anleggsprosjekter. Vi håndterer alle aspekter av maskintransport, fra planlegging og logistikk til lasting og lossing, og sørger for at utstyret ditt ankommer i tide og i perfekt stand.

Jordtransport

Vi håndterer transport av overskuddsjord, grus og sand fra grave- og byggeprosjekter, og sørger for riktig disponering og resirkulering av materialene. Med strenge rutiner, sørger vi for at prosjektet ditt holder seg miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Massetransport

Vi transporterer ulike typer masser som betong, asfalt og knust stein, og sikrer effektiv og trygg levering til og fra prosjektområdet. Med vårt erfarne team og moderne utstyr, kan vi håndtere materialer av de fleste størrelser og typer.

Renholds- og oppryddingstjenester

Vårt team hjelper deg med renholds- og oppryddingstjenester etter byggeprosjekter for å sikre et ryddig og trygt arbeidsområde. Vi fjerner avfall og rester av byggematerialer på en effektiv og miljøvennlig måte, slik at du kan fokusere på neste fase av prosjektet.

Spesialtransport

Vi tilbyr spesialtransport for større eller mer komplekse prosjekter som krever transport av tung og uvanlig last, samt transport under spesielle forhold. Med vår ekspertise og fleksibilitet, kan vi tilpasse oss dine unike transportbehov og sikre en trygg og effektiv levering.

Vi bistår deg med dine transportbehov

Nordmøre Eiendomsservice vil raskt kunne vurdere prosjektet ditt og tilby skreddersydde løsninger for dine spesifikke behov.

Kontakt oss